Skip to content

Over ons

In maart 2012 hebben wij onze “droom” om in het buitenland te gaan wonen en te werken, uit laten komen. Het eerste half jaar woonden we in het gezellige Gasthof in Olsberg, waar we een klein 3-kamerappartement huurden, wat al snel als “thuis” voelde. 

Het 2e half jaar konden we een te koop staande bungalow in Usseln huren, waar we een heerlijke winter hebben doorgebracht. En toen kregen we een aanbod om het beheer van een appartementengebouw in Küstelberg op ons te nemen. Dit aanbod hebben we met beide handen aangepakt en binnen enkele maanden was dit ons nieuwe “thuis”. 

Toen het 6-persoonsappartement op de begane grond te koop werd aangeboden, hebben we niet lang hoeven nadenken om het te kopen. 

Wij denken dat u hier, net als wij, zult genieten van de prachtige omgeving, de mooie wandelpaden, de schitterende vergezichten, het comfortabele appartement wat van alle gemakken is voorzien en alles wat het Sauerland te bieden heeft! 

Wij heten u van harte welkom in appartement Warstein en ontvangen u graag in Küstelberg.

Linda en Ivo Wassing

Wij hebben nog een accomodatie

Casa Ivo

Tijdens één van onze vakanties in Italië (aan het Lago Maggiore), zijn we verliefd geworden op het plaatsje Luino en leek het ons geweldig om daar een vakantieadres te hebben. In 2018 hebben we die droom waargemaakt en hebben we op het goed onderhouden park La Romantica in Brezzo di Bedero ons appartement met tuin en prachtig uitzicht gekocht, “Casa-Ivo”. Casa Ivo is te huur voor maximaal 4 personen en 1 hond,  Geniet net als ons van de vele uitstapjes, lekkere restaurants en het prachtige meer. Tips en boekjes liggen in het appartement. 

Voor meer informatie: www.casa-ivo.com

 

© 2024 Sfeervol Sauerland

Powered by experience: Zaal Design